Leta i den här bloggen

torsdag 4 augusti 2016

Hot guy of the day - Regé-Jean Page

För en tid sedan kom serien Roots ut. Den var jätte bra och såg den färdigt på en vecka, för serien bestod bara av fyra episoder, men varje episod var typ 1,5 h långa. 
Serien som sagt var jätte bra, tyckte den var väldigt kraftfull och vacker. Serien hade också många fina visdomar! Gillade jätte mycket hur serien fortsatte framåt, att huvudpersonen var alltid dotter/son till förra huvudpersonen, ni kanske int förstår vad jag menar men förstår bättre sedan ni sett serien :D
Fast serien var bra så var det ändå väldigt hemskt och se på slaveri, det var nog en väldigt hemsk sak, och hoppas att alla som sett serien förstår hur hemskt det var och förstår att man inte kan bete sig så.. Vi är alla lika!
Serien innehöll flera super bra skådespelaren, och vissa hade inte så dåligt utsende ;) i serien medverkade bland annat; Forest Whitaker, Regé-Jean Page, Jonathan Rhys Meyers, Anna Paquin, T.I och Laurence Fishburne. Därför nämner jag Regé-Jean Page som hot guy of the day, för han var otroligt bra i serien och super duper söt! Would you look at that cast <3Inga kommentarer:

Skicka en kommentar